Slide 1

Minnesmykker

Gjør minner håndgripelige, med unike smykker
av DNA

Lag unike smykker av hår eller aske fra en person du har nær.

I en innovativ og vitenskapelig verifiserbar prosess utviklet av leverandøren Mevisto, kan man med elementer fra aske eller hår lage personlige rubiner og safirer.

Produksjonsprosessen av Mevistos smykker er enestående i verden. Hvert trinn utføres med høyeste presisjon og prosessene er ISO-sertifisert. Ikke bare tilstedeværelsen av livets elementer i rubin eller safir er bekreftet, men også det unike. Ingen steiner er like.
I motsetning til den konvensjonelle minnediamanten (bare ett element: karbon), er det i smykkene fra Mevisto totalt 10 elementer (kalsium, jern, magnesium, titan m.fl.) – hvor samtlige er beholdt i edelstenstrukturen.

Så snart det biogene materialet er mottatt, tildeles leveransen en ISO-kode. Ved hvert påfølgende produksjonstrinn kontrolleres denne koden, og graveres deretter inn i edelstenen. Når edelstenen overleveres, følger et offisielt Havisto-sertifikat, der den forstørrede ISO-koden til edelstenen er synlig. Les mer om hele fremgangsmetoden her.

Hver edelsten som forlater edelstensfabrikken i Østerrike, må først gjennomgå kvalitetskontroll. Først da blir edelstenen frigjort, forseglet, pakket og sendt.

Slide

Bestill eller kontakt oss på:

Tlf +47 995 10 110
E-post runar@ecograve.no


Fakta

  • Mevisto er det eneste selskapet i verden som har klart å lage og tilpasse edelstener på en vitenskapelig bevist måte.
  • Mevisto Gemstone Manufactory er et familiedrevet selskap basert i Kirchham, Østerrike. Samtlige edelstener produseres også i Østerrike.
  • Siden 2013 har selskapet tilpasset og lagret vakre edelstener fra håret eller asken til den avdøde. Det tok flere år fra ideen ble født, til produksjonen startet.