Slide 1

Minnesmykker fra Mevisto

Gjør minner håndgripelige, med unike smykker av DNA

Lag unike smykker av hår eller aske fra en person du har nær.

I en innovativ og vitenskapelig verifiserbar prosess utviklet av leverandøren Mevisto, kan man med elementer fra aske eller hår lage personlige rubiner og safirer.

Produksjonsprosessen av Mevistos smykker er enestående i verden. Hvert trinn utføres med høyeste presisjon og prosessene er ISO-sertifisert. Ikke bare tilstedeværelsen av livets elementer i rubin eller safir er bekreftet, men også det unike. Ingen steiner er like.
I motsetning til den konvensjonelle minnediamanten (bare ett element: karbon), er det i smykkene fra Mevisto totalt 10 elementer (kalsium, jern, magnesium, titan m.fl.) – hvor samtlige er beholdt i edelstenstrukturen.

Så snart det biogene materialet er mottatt, tildeles leveransen en ISO-kode. Ved hvert påfølgende produksjonstrinn kontrolleres denne koden, og graveres deretter inn i edelstenen. Når edelstenen overleveres, følger et offisielt Havisto-sertifikat, der den forstørrede ISO-koden til edelstenen er synlig. Les mer om hele fremgangsmetoden her.

Hver edelsten som forlater edelstensfabrikken i Østerrike, må først gjennomgå kvalitetskontroll. Først da blir edelstenen frigjort, forseglet, pakket og sendt.

Slide

Bestill eller kontakt oss på:

Tlf +47 995 10 110
E-post runar@ecograve.no


Fakta

  • Mevisto er det eneste selskapet i verden som har klart å lage og tilpasse edelstener på en vitenskapelig bevist måte.
  • Mevisto Gemstone Manufactory er et familiedrevet selskap basert i Kirchham, Østerrike. Samtlige edelstener produseres også i Østerrike.
  • Siden 2013 har selskapet tilpasset og lagret vakre edelstener fra håret eller asken til den avdøde. Det tok flere år fra ideen ble født, til produksjonen startet.

Er det noe vi kan gjøre for deg?
Ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne!
E-post runar@ecograve.no og mobil 995 10 110.